Liveshow VI: begeerde duelkoning en alles over het ontslag van Slot

Reacties

Hij was tijdens de afgelopen window de hoofdrolspeler in een ouderwetse transfersoap: Abdou Harroui. FC Groningen wilde zich dolgraag met hem versterken, maar de middenvelder staat nog altijd onder contract bij Sparta Rotterdam. Zondagochtend is Harroui (22) te gast in de online talkshow van Voetbal International.

Liveshow VI: begeerde duelkoning en alles over het ontslag van Slot
© Pro Shots

Hoe graag FC Groningen de Jong Oranje-international wilde inlijven, bleek wel uit het feit dat het tot vlak voor Deadline Day probeerde een akkoord te bereiken met Sparta. Uiteindelijk zonder resultaat.

'Natuurlijk komt er straks weer een window. Sparta denkt sowieso mee. Zij zijn er ook van overtuigd dat ik die volgende stap kan maken', zei Harroui onlangs in gesprek met VI. 'We denken wat dat betreft hetzelfde. Ze hebben het beste met me voor. Als er wat moois komt en dat is in hun belang én in mijn belang, dan komt het. In de winter of in de zomer, dat maakt niet uit.'

Nu de winterse window voor de deur staat, is het de vraag of het spel rond Harroui weer op gang zal komen. De middenvelder onderscheidt zich dit seizoen als 'dueltijger': geen speler in de Eredivisie won meer persoonlijke duels dan Harroui.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Slot
In de talkshow bespreken we uiteraard ook het ontslag van Arne Slot bij AZ. De Alkmaarders besloten zaterdagochtend te breken met de oefenmeester die zulke uitstekende resultaten boekte. 'Als club hebben we ervoor gekozen om direct afscheid van elkaar te nemen. Bij AZ willen we een hoofdtrainer voor de groep hebben staan die volledig gefocust is op AZ', waren de duidelijke woorden van directeur voetbalzaken Max Huiberts. Vrijdag lekte uit dat Slot de belangrijkste kandidaat is bij Feyenoord om na dit seizoen Dick Advocaat op te volgen.

Elke zondag wordt de talkshow vanaf 09.30 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 125 duizend abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

App-update
Om de online talkshow zondag goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

© Pro Shots

Als je vragen hebt voor Abdou Harroui of onze verslaggevers Iwan van Duren, Martijn Krabbendam of Süleyman Öztürk; stel ze dan in de comments!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.