FC Groningen grijpt mis: Harroui blijft bij Sparta

Reacties

Abdou Harroui blijft voorlopig bij Sparta Rotterdam. FC Groningen deed vier keer een bod op de middenvelder van de Kasteelclub, maar kreeg telkens nul op het rekest. Ook het betrekken van andere spelers in een eventuele deal was voor Sparta geen optie.

FC Groningen grijpt mis: Harroui blijft bij Sparta
© Pro Shots

Directeur voetbal van Sparta, Henk van Stee, zegt maandagavond van Groningen begrepen te hebben dat de club niet verder wilde gaan en dat de transfer voor deze transferperiode geen optie meer was. Bij Groningen is vandaag toch nog overwogen een laatste bod te doen, maar het verschil van een paar ton tussen vraag en aanbod bleef bestaan.

Van Stee was meerdere malen stellig geweest door te stellen dat Harroui alleen voor de hoofdprijs weg mocht. 'Abdou is één van onze grootste talenten, die gaan we niet zo maar laten gaan. Harroui zal heus een keer vertrekken, dat weet ik ook wel, maar dan wel tegen de juiste prijs en op het juiste moment.'

Harroui zelf liet afgelopen week al weten graag de stap naar Groningen te willen maken. De Jong Oranje-international is er al enige tijd van overtuigd dat een stap naar een subtopclub in Nederland op dit moment de juiste stap voor hem is. Enkele buitenlandse clubs volgen Harroui ook nauwlettend. De verwachting is dat het transferverhaal rond de middenvelder in de winterstop een vervolg zal krijgen. Groningen heeft naar verluidt al aangekondigd dan opnieuw een poging te wagen. Sparta blijft de vraagprijs op drie miljoen euro houden en zal de komende maanden gebruiken om de ontstane vacature voor als Harroui vertrekt passend in te vullen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.