Liverpool verliest Van Dijk in aanloop naar Ajax-uit

Reacties

Liverpool moet vrezen dat het Virgil van Dijk een tijd moet missen. De Oranje-international viel zaterdagmiddag geblesseerd uit in de derby tegen Everton, na een grove charge van goalie Jordan Pickford.

Liverpool verliest Van Dijk in aanloop naar Ajax-uit
© Pro Shots
Everton
Everton
2 - 2
Liverpool
Liverpool

Van Dijk was mee naar voren gekomen en werd gezocht bij de tweede paal. Pickford kwam uit en zat mis. Met twee benen vooruit raakte de doelman zijn tegenstander hard en Van Dijk kon geen kant op. Hij viel uit met ogenschijnlijk een knieblessure. Pickford kwam weg zonder kaart of strafschop tegen omdat het buitenspel voor Van Dijk bleek te zijn op het moment van voorgeven.

Voor Van Dijk komt de blessure op een erg slecht moment. Behalve dat hij de lastige uitwedstrijd tegen Everton niet uit kon spelen, wacht voor Liverpool ook een uitputtende reeks. De Premier League-kampioen begint de groepsfase van de Champions League woensdag met een uitwedstrijd tegen Ajax, waarna drie dagen later een duel met Sheffield United volgt. De wedstrijden blijven elkaar vervolgens snel opvolgen tot de topper tegen Manchester City op 7 november.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.