Liverpool-pechvogel Elliott kikkert jonge fan op met prachtig gebaar

Reacties

Harvey Elliott liep zondag een op het oog zware blessure op in de uitwedstrijd van Liverpool bij Leeds United en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar aangekomen liet de aanvaller zich ondanks het persoonlijke leed van zijn meest vriendelijke kant zien.

Liverpool-pechvogel Elliott kikkert jonge fan op met prachtig gebaar

Elliott kwam in het ziekenhuis terecht naast een jong voetballertje, dat zondagmiddag op het veld zijn arm had gebroken. De twee raakten met elkaar aan de praat en Elliott gaf zijn shirt en een schoen aan de kleine pechvogel. De moeder van het jongetje stuurde daar een berichtje over op WhatsApp; een screenshot daarvan is op social media terechtgekomen.

In een poging een aanval van Liverpool te stuiten probeerde Struijk de bal weg te houden bij Elliott. De actie leidde tot een nare situatie, waarbij direct werd gevreesd voor een zware blessure voor de Liverpool-aanvaller. De Nederlandse verdediger van Leeds United kreeg de rode kaart.

Elliott werd met een brancard van het veld gehaald en direct in een ambulance gezet. Vanuit de ziekenwagen liet hij via Instagram al van zich horen. De ernst van de kwetsuur is nog niet bekend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.