Elland Road valt stil: direct rood voor Struijk, grote zorgen over Elliott

Reacties

Pascal Struijk is zondagavond met rood naar de kant gestuurd tijdens Leeds United – Liverpool. De ingevallen verdediger van de thuisclub beging een zware overtreding op Harvey Elliott, na Struijks tackle van achteren leek Elliott zijn enkel te breken.

Elland Road valt stil: direct rood voor Struijk, grote zorgen over Elliott
© Pro Shots
Leeds United
Leeds United
0 - 3
Liverpool
Liverpool

De schrik was enorm na de zeer ongelukkige tackle van Struijk, die een counter probeerde te voorkomen en van achteren een sliding richting de bal maakte. Elliott ging na de sliding meteen naar de grond en het zag er erg vervelend uit. Dusdanig vervelend dat de regie in Engeland besloot om de tackle niet te herhalen voor het televisiepubliek. Onderaan dit artikel hebben we een tweet met de video geplaatst. Let op: deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Er is nog niets officieel bekend over de blessure van Elliott, die per brancard van het veld gedragen moest worden op Elland Road. De reactie van Mohamed Salah, die in paniek naar de bank gebaarde richting de medische staf, zei echter voldoende.

Op het moment van de overtreding stond het 0-2 voor Liverpool. Salah had met een bijzonder doelpunt de score geopend, waarna Fabinho de marge verdubbelde.


Let op: deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.