Liverpool klaar voor 'spectaculair duel': 'Een coole situatie'

Reacties

Liverpool staat aan de vooravond van plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League. Manager Jürgen Klopp kijkt uit naar het treffen met Spartak Moskou.

Liverpool klaar voor 'spectaculair duel': 'Een coole situatie'

Wanneer groepshoofd Liverpool woensdag de Russen verslaat, worden Klopp en zijn mannen de winnaar van Groep E. Bij een verlies kunnen de Engelsen ook zo maar veroordeeld zijn tot Europa League-voetbal. 'Het is een ontzettend belangrijke wedstrijd voor ons. Ik wil het niet groter maken dan het is, maar het is erg groot', vertelde de Duitser tijdens het perspraatje van dinsdag.

'Alle goede en slechte dingen die in dit Champions League-seizoen al zijn voorgevallen bij ons, gelukkig voornamelijk goede dingen, hebben ons hier gebracht. Het is een coole situatie: we spelen thuis en als we winnen, zijn we door in de Champions League. Dit is voor ons wedstrijd omdat we deelnemen aan dit toernooi om de volgende ronde te bereiken.'

In Rusland werd het in september 1-1 tegen de ploeg van de Nederlandse aanvaller Quincy Promes. 'Spartak heeft vier punten weggegeven tegen Maribor, anders hadden ze er net zo voorgestaan als wij. Ik denk dat wij nu sterker zijn dan tijdens het uitduel, maar voor hun geldt hetzelfde. Het wordt een spectaculaire wedstrijd en zo hoort dat ook in de Champions League', aldus Klopp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.