Liverpool heeft heel bijzonder afscheidscadeau voor afzwaaiende Milner

Reacties

Wat geef je James Milner na acht jaar trouwe dienst bij Liverpool mee als afscheidscadeau? Een mooi horloge? Een foto van Milner met de Champions League-beker? Welnee, op Anfield maken ze zich eraf met een stukje gras. Hoewel, niet zomaar een stukje.

Liverpool heeft heel bijzonder afscheidscadeau voor afzwaaiende Milner
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Één van de terreinknechten van The Reds heeft de penaltystip uit de heilige grasmat van Anfield gesneden om hem aan Milner te overhandigen. 'Voor James. Na acht jaar van het vernietigen van onze penaltystippen, is het nu de tijd dat je een eigen exemplaar krijgt om voor te zorgen. Het beste voor de toekomst', schrijven ze op een briefje, dat op een prikkertje in de penaltystip bevestigd is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Milner was in zijn jaren op Anfield inderdaad een redelijk zekerheidje. De man uit Yorkshire mocht 21 keer aanleggen vanaf elf meter, het was negentien keer raak. In de afgelopen jaren kwam Milner minder binnen de lijnen – zijn laatste strafschop dateert inmiddels al van december 2019.

Milner, populair om zijn gortdroge humor, kwam in 2015 transfervrij naar Liverpool. Op Anfield won hij letterlijk alle prijzen die je als voetballer in de Premier League kon winnen. De Champions League in 2019 en de Premier League van een jaar later springen eruit.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.