'Liverpool heeft alsnog beet en weekt toptalent los bij Fulham'

Reacties

Liverpool lijkt alsnog beet te hebben bij Fábio Carvalho. Volgens diverse Engelse media maakt de negentienjarige revelatie uit het Championship komende zomer de overstap naar The Reds.

'Liverpool heeft alsnog beet en weekt toptalent los bij Fulham'
© Pro Shots

Liverpool was op de slotdag van de winterse transferwindow al dicht bij de komst van Carvalho. Club en speler waren persoonlijk akkoord en ook de medische keuring leverde geen problemen op, maar de nummer twee van de Premier League slaagde er toen niet in om de transfer op tijd af te ronden. Manager Jürgen Klopp verloor Carvalho sindsdien niet uit het oog.

De aankondiging van de op handen zijnde transfer lijkt niet lang meer op zich te laten wachten. Carvalho, een in Portugal geboren Engels jeugdinternational, sluit vervolgens per 1 juli aan bij Liverpool. Daarmee krijgt Klopp de beschikking over een uiterst getalenteerde aanvallende middenvelder, die bij koploper Fulham is uitgegroeid tot een van de smaakmakers van het Championship.

Carvalho tekent naar verluidt een verbintenis tot medio 2027. Fulham zou naast een transfersom van vijf miljoen euro een doorverkooppercentage van twintig procent hebben bedongen op Carvalho, die de voorbereiding bij Liverpool gaat meedraaien en in principe niet op de nominatie staat om te worden verhuurd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.