Liverpool haalt volgende versterking na leegloop op middenveld

Reacties

Liverpool heeft zich versterkt met Wataru Endo. De dertigjarige middenvelder komt over van VfB Stuttgart en moet manager Jürgen Klopp meer te kiezen geven. Volgens Engelse media betaalt Liverpool een kleine twintig miljoen euro voor de vijftigvoudig international van Japan.

Liverpool haalt volgende versterking na leegloop op middenveld
© Pro Shots

Klopp kon wel wat versterking gebruiken op het middenveld bij Liverpool. The Reds raakten deze zomer Fabinho en Jordan Henderson kwijt aan clubs uit Saoedi-Arabië, terwijl James Milner vertrok naar Brighton & Hove Alnion en Alex Oxlade-Chamberlain tekende bij Besiktas.

Liverpool trok eerder al Alexis Mac Allister van Brighton aan als optie centraal op het middenveld, terwijl de van RB Leipzig overgekomen Dominik Szoboszlai meer voorin te vinden zal zijn. In de eerste competitiewedstrijd tegen Chelsea stond de Hongaar naast Cody Gakpo op het middenveld.

Endo gaat bij Liverpool spelen met rugnummer 3. 'Het voelt geweldig om bij een grote club als Liverpool te tekenen', vertelt de Japanner op de clubsite. 'Het is altijd mijn droom geweest om in de Premier League te spelen, bij een van de beste clubs ter wereld.'

De middenvelder legt ook uit wat hij toevoegt aan de selectie. 'Ik ben een nummer zes, een defensieve speler. Ik denk dat ik het team achterin kan helpen en ik kan de organisatie neerzetten, dat is mijn taak.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.