Liverpool, Everton en Southampton doen vlak voor deadline nog zaken

Reacties

In de stad Liverpool ging het licht maandagavond pas laat uit. Liverpool en Everton waren kort voor de transferdeadline nog actief. Ook Southampton en AFC Bournemouth deden daarin mee.

Liverpool, Everton en Southampton doen vlak voor deadline nog zaken
© Pro Shots

Liverpool heeft Takumi Minamino verhuurd aan Southampton. De 26-jarige Japanner kwam een jaar geleden over van Red Bull Salzburg, om Mohamed Salah en Sadio Mané wat meer concurrentie te geven, maar is bij de ploeg van Jürgen Klopp nog niet echt uit de verf gekomen. Bij Southampton mag Minamino wat meer vlieguren gaan maken.

Om plaats te maken voor de komst van Minamino, heeft Southampton Shane Long verhuurd aan AFC Bournemouth. De club uit het Championship gaf daarom toestemming aan Joshua King om naar Everton te gaan. De 29-jarige spits uit Noorwegen maakt het seizoen af bij de brigade van Carlo Ancelotti.

Om het plaatje compleet te maken had er eigenlijk nog een speler van Everton naar Liverpool moeten gaan, maar dat gebeurde niet. De kampioen had al met al een drukke Deadline Day: naast het vertrek van Minamino werden verdedigers Ben Davies en Ozan Kabak binnengehaald.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.