'Liverpool en Bayern akkoord over Thiago Alcántara'

Reacties

Thiago Alcântara heeft zijn nieuwe uitdaging. De Spaanse middenvelder gaat de overstap van Bayern München naar Liverpool maken.

'Liverpool en Bayern akkoord over Thiago Alcántara'
© Pro Shots

Althans, dat weet The Athletic. Er wordt gesproken over een akkoord over een afkoopsom van dertig miljoen euro. De onderhandelingen kwamen in een stroomversnelling nadat Bayern duidelijk had gemaakt dat het vóór de start van het Bundesliga-seizoen komende vrijdag tegen Schalke 04 (thuis) de deal afgerond wilde hebben.

Thiago had uitgesproken toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en Bayern was bereid mee te denken aan die wens, maar het bleef lang stil. Erevoorzitter Uli Hoeness uitte daarbij zijn ongenoegen over de houding van Liverpool, dat in zijn ogen door lang te wachten met een bod Bayern chanteerde. Ogenschijnlijk hebben de twee clubs elkaar nu toch gevonden.

De komst van Thiago kan ook gevolgen hebben voor Georginio Wijnaldum. De Oranje-international wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Barcelona. Liverpool zou nu met het aantrekken van een nieuwe middenvelder mogelijk eerder meewerken aan een dergelijke overstap. Al heeft Barça op dit moment het geld niet om spelers aan te trekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.