Liverpool-debuut Van den Berg in New York na fiat FIFA

Reacties

Sepp van den Berg heeft woensdag zijn eerste minuten gemaakt voor Liverpool. Een bericht van de FIFA enkele uren voor de aftrap bood hem eindelijk die kans.

Liverpool-debuut Van den Berg in New York na fiat FIFA

Van den Berg reisde weliswaar mee naar Amerika voor het trainingskamp, maar moest bij de oefenwedstrijden toekijken omdat Liverpool nog wachtte op het groene licht van de FIFA. Dat kwam woensdag dan eindelijk, zodat de van PEC Zwolle overgenomen verdediger tegen Sporting Portugal zijn debuut kon maken voor The Reds.

In New York speelde Van den Berg ook daadwerkelijk zijn eerste minuten voor Liverpool. Kort voor tijd maakte hij zijn entree als vervanger van Joel Matip. De verdediger kon niet als winnaar van het veld stappen. Liverpool en Sporting Portugal hielden elkaar in New York in evenwicht (2-2).

Georginio Wijnaldum en Divock Origi scoorden voor The Reds, waarop de ploeg van trainer Marcel Keizer - op voorsprong gekomen door Bruno Fernandes - met een goal van Wendel antwoordde. 'Het was ons beste optreden tot nu toe, maar ik ben nog niet helemaal gelukkig met de negentig minuten. We kunnen beter', aldus Keizer, die een half uur voor tijd Bas Dost inbracht. Bij Liverpool stond Virgil van Dijk in de basis en bleef Ki-Jana Hoever de hele wedstrijd op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.