Liverpool beloont succesvolle inworpcoach, Engeland profiteert mee

Reacties

Het contract van Thomas Gronnemark bij Liverpool is tot komende zomer verlengd. De naar eigen zeggen enige inworpspecialist ter wereld is sinds begin dit seizoen actief bij The Reds en zou in eerste instantie slechts een half seizoen actief zijn bij de Premier League-club.

Liverpool beloont succesvolle inworpcoach, Engeland profiteert mee

Het aantrekken van Gronnemark was afgelopen zomer misschien wel de meest verrassende deal van Liverpool. Velen waren sceptisch over het aanstellen van een coach die zich enkel zou focussen op het verbeteren van de inworpen. Manager Jürgen Klopp is nu in ieder geval zeer te spreken over het werk van de Deen, die met een inworpafstand van 51,33 meter wereldrecordhouder is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De verlenging van mijn contract is een blijk van waardering. De progressie bij verschillende spelers wordt zo erkend. Hopelijk wordt het harde werk in mei beloond met prijzen', laat Gronnemark in gesprek met de BBC weten.

Een van de spelers met wie de inworptrainer hard aan de slag is gegaan, is Joe Gomez (foto). Het nationale team van Engeland profiteerde in de voorbije interlandperiode nog dankbaar van het nieuwe wapen van de Liverpool-verdediger. Uit een inworp van Gomez maakte Jesse Lingard in de beslissende Nations League-wedstrijd tegen Kroatië de 1-1. Even later hielp Harry Kane met de 2-1 Engeland naar de finalefase van het nieuwe UEFA-toernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.