Bayern München-PSG absolute kraker in kwartfinale CL

Reacties

De loting voor de kwartfinale van de Champions League heeft vrijdag een absolute kraker opgeleverd. Bayern München neemt het op tegen Paris Saint-Germain, een herhaling van de finale van vorig seizoen.

Bayern München-PSG absolute kraker in kwartfinale CL
© Pro Shots

Bayern won op 23 augustus met 1-0 van PSG in Lissabon en won zo voor de zesde keer de Europa Cup I/Champions League. Dit seizoen zijn de Duitsers er weer bij in de kwartfinale. De ploeg van trainer Hansi Flick rekende in de achtste finale af met Lazio. PSG schakelde het Barcelona van trainer Ronald Koeman uit.

Ook de andere kwartfinales mogen er zijn. Zo treffen de winnaars van 2018 en 2019 elkaar. Real Madrid neemt het namelijk op tegen Liverpool. Manchester City kan opnieuw een Duitse tegenstander uit het toernooi kegelen, want de formatie van manager Pep Guardiola speelt tegen Borussia Dortmund. FC Porto, dat als grote verrassing Juventus uitschakelde, speelt tegen Chelsea.

De kwartfinales beginnen over tweeënhalve week. Op 6 en 7 april staan de heenwedstrijden op het programma. Een week later, op 13 en 14 april, is het tijd voor de returns.

Loting-live:

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.