Litmanen en Babel genieten van dubbelrol op Anfield: 'Het was geweldig'

Reacties

Jari Litmanen en Ryan Babel kijken met veel plezier terug op de wedstrijd van zondagmiddag tussen de Ajax Legends en de Liverpool Legends. De 53-jarige Fin en 37-jarige Amsterdammer kwamen op Anfield voor beide elftallen in actie.

Litmanen en Babel genieten van dubbelrol op Anfield: 'Het was geweldig'

Litmanen begon als captain van de Ajax Legends en verruilde later zijn Ajax-shirt voor die van Liverpool, waar hij tussen januari 2001 en juli 2002 onder contract stond. 'Ik vond het geweldig om erbij te zijn. Ik heb voor beide clubs gespeeld en ze zijn mij allebei heel dierbaar ', zei de voormalig Champions League-winnaar met Ajax tegen This is Anfield.

'Voor Ajax heb ik de meeste wedstrijden gespeeld en de grootste successen gevierd, maar Liverpool was van jongs af aan al mijn club. Ik ben met Liverpool opgegroeid en kreeg gelukkig nog kans om er te gaan spelen. Ik kwam in beide kleedkamers veel oude bekenden tegen.'

Ook Babel kwam voor beide Legends-elftallen in actie. De 69-voudig international was tussen juli 2007 en januari 2011 Liverpool-speler. 'Wat een geweldige sfeer op Anfield, zoals we het kennen. Ik ben dankbaar dat ik hier aanwezig mocht zijn. Het was extra speciaal omdat mijn jeugdliefde Ajax erbij betrokken was. Ik heb ervan genoten', schreef Babel op zijn social media-kanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees nu op VI PRO een reportage over een memorabele middag met oud-spelers van Ajax en Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.