Lingard verrast door uitlatingen Rangnick over opgenomen vrije dagen

Reacties

Jesse Lingard heeft met verbazing gereageerd op de uitspraken van zijn coach Ralf Rangnick tijdens diens persconferentie van donderdag. Lingard ontkent dat hij heeft aangegeven dat hij tijd nodig heeft om zijn hoofd weer leeg te maken, nadat een winterse transfer voor hem niet doorging.

Lingard verrast door uitlatingen Rangnick over opgenomen vrije dagen
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
ns
1 - 1
Middlesbrough
Middlesbrough

Lingard (29) kwam dit seizoen voor Manchester United nog niet verder dan negen bescheiden invalbeurten in de Premier League en zette daarom in op een vertrek in januari. West Ham United en Newcastle United toonden serieuze belangstelling, maar mede door de arrestatie van Mason Greenwood besloot Manchester United om Lingard bij de selectie te houden.

Vrijdagavond speelt Manchester United in het FA Cup-toernooi tegen Middlesbrough en Lingard zal er voor dat duel niet bij zijn. Op zijn persconferentie van donderdag suggereerde Rangnick dat de middenvelder om een paar vrije dagen had gevraagd, om zijn hoofd leeg te maken. Daar is volgens Lingard echter niets van waar.

Het klopt wel dat Lingard voorlopig even thuis zit. 'Maar de club heeft mij geadviseerd om wat tijd vrij te nemen vanwege persoonlijke redenen', schrijft de Engels international op Twitter. 'Mijn hoofd is leeg en ik zal altijd professioneel zijn en honderd procent geven wanneer ik word opgeroepen!'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.