Lijnders komt met positief nieuws over uitgevallen Gravenberch

Reacties

Ryan Gravenberch hoeft normaal gesproken niet te vrezen dat hij in de eindejaarsperiode veel wedstrijden van Liverpool hoeft te missen. Pepijn Lijnders deelt dinsdag een positieve medische update over de tegen Manchester United uitgevallen middenvelder.

Lijnders komt met positief nieuws over uitgevallen Gravenberch
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
5 - 1
West Ham United
West Ham United

Gravenberch moest zondag na een uur geblesseerd afhaken tijdens de Engelse klassieker. 'We dachten dat er echt iets aan de hand was toen hij van het veld ging (….) Maar hij had een scan en daaruit bleek dat het ging om spierpijn, die veroorzaakt is door vermoeidheid. Dat is positief. We moeten natuurlijk wel voorzichtig zijn', aldus Lijnders op de clubsite van Liverpool.

Zoals altijd staat de rechterhand van Jürgen Klopp de media te woord voorafgaand aan duels in het League Cup-toernooi. Daarin duelleert Liverpool woensdagavond met West Ham United om een plaats in de halve eindstrijd.

'In de eerste helft van het seizoen stort je een fundament', meldde Lijnders. 'Je wil de knock-outfase in de Europa League halen, in de topvier staan en, omdat we een nieuwe ploeg hebben, finales bereiken. Ik merk dat de spelers veel passie in zich hebben om te presteren in dit toernooi.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.