Lierse SK heeft geen plaats meer voor Swinkels

Reacties

Lierse SK heeft maandag het contract van Arjan Swinkels ontbonden. Behalve de Nederlandse verdediger moeten nog vier andere spelers de Belgische club verlaten.

Lierse SK heeft geen plaats meer voor Swinkels

De voormalige speler van Willem II kreeg vorige week woensdag al te horen dat er voor hem geen toekomst meer was in het Herman Vanderpoortenstadion. Swinkels speelde sinds de zomer van 2012 in het shirt van Lierse SK.

Naast de dertigjarige Nederlander mogen ook Hernan Losada, Dorge Kouemaha, Rachid Bourabia en Dusan Micic per direct vertrekken. Met name de exit van Micic is opvallend, aangezien de Servische middenvelder enkele weken geleden nog een contract ondertekende.

Volgens de clubleiding van de hekkensluiter van de Jupiler Pro League is het de beste oplossing voor alle partijen. Grote vraag in Lierse is wie de definitieve opvolger wordt van de Sloveense coach Slavisa Stojanovic. Vorige week woensdag werd de 61-jarige Herman Helleputte aangesteld als vervanger, maar die stapte twee dagen later alweer op vanwege gezondheidsproblemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.