Liefhebber Mancini geniet van Frenkie de Jong: 'Wát een middenvelder'

Reacties

Hoewel Roberto Mancini baalde van de remise van zijn ploeg tegen het Nederlands elftal, had de Italiaanse bondscoach mooie woorden over voor uitblinker Frenkie de Jong.

Liefhebber Mancini geniet van Frenkie de Jong: 'Wát een middenvelder'
© Pro Shots

De 23-jarige middenvelder was ouderwets op dreef tegen de Italianen en dat maakte ook op Mancini indruk. 'De Jong speelde geweldig. Wát een middenvelder is dat, een van de besten van dit moment. Natuurlijk kan ik daar als liefhebber van genieten. Maar ondanks zijn goede spel hadden we denk ik toch moeten winnen. Vooral die kans van Ciro Immobile had er wel in gemogen', zei de bondscoach op zijn persconferentie achteraf in Bergamo.

Ook Leonardo Spinazzola was lovend over Oranje. De linksback was bij de vorige confrontatie tussen beide landen nog de grote uitblinker, maar slaagde er woensdag niet in om een hoofdrol op te eisen. 'Nederland is een geweldig team met veel kwaliteit. Dat zij maar 5-3-2 zijn geschakeld toont aan hoeveel zorgen zij zich maakten over de wedstrijd tegen ons', voegde de verdediger nog wel even toe.

'Nederland heeft het tactisch heel goed gedaan. Ze zetten op de juiste momenten druk en wisten ons zo een tijdje te neutraliseren', zei middenvelder Jorginho.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.