Lewandowski straalt in Camp Nou: goal en twee assists binnen twintig minuten

Barcelona toont in de strijd om de Trofeu Joan Gamper, de traditionele openingswedstrijd van het seizoen, geen enkele genade met het Mexicaanse Pumas UNAM. Na nog geen twintig minuten spelen stond de ploeg van Xavi al op een 4-0 voorsprong.

De wedstrijd tegen Pumas is voor Robert Lewandowski zijn eerste wedstrijd als Barcelona-speler in het Camp Nou en de Pool bewijst direct zijn klasse. Lewandowski was goed voor de openingstreffer, al na tweeรซnhalve minuut, en was de aangever bij de 0-2 en 0-4. Deze doelpunten werden allebei gemaakt door Pedri.

Tussendoor scoorde ook Ousmane Dembรฉlรฉ, waardoor Pumas moet vrezen voor een afgang. Frenkie de Jong en Memphis Depay zitten op de bank bij Barcelona.