Lewandowski, Kane of Haaland: welke superster gaat schitteren?

ADVERTORIAL – Nemen de Europese topclubs foutloos de laatste horde op weg naar de interlandperiode? Op deze heerlijke voetbaldag komen onder meer Barcelona, Bayern München, Manchester City en Tottenham Hotspur in actie. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Lewandowski, Kane of Haaland: welke superster gaat schitteren?
© Pro Shots

Wolverhampton Wanderers – Manchester City
Dankzij een geweldige Kevin De Bruyne denderde City op 11 mei in Wolverhampton nog over het team van Bruno Lage heen. Mede door vier goals van de Belg werd met 1-5 gewonnen bij Wolves. City won zijn laatste vier wedstrijden tegen de middenmoter en heeft ten opzichte van die duels een nieuw superwapen: Erling Haaland. Met een goal die deed denken aan een kunststukje van Johan Cruijff hielp de Noor zijn ploeg woensdagavond voorbij Borussia Dortmund. De goal tegen zijn oude club was voor de 22-jarige spits al zijn dertiende treffer voor City. Een zege van The Citizens via Bet Builder combineren met een goal van Haaland levert een odd van 1.82 op. Haaland scoorde tot dusver in de Premier League eens per 49 minuten.

FC Augsburg – Bayern München
Bayern München heeft in de Bundesliga vanmiddag wat goed te maken na drie remises op rij in de competitie. Midweeks werd wel knap met 2-0 gewonnen van Barcelona. Met Augsburg treft het team van Julian Nagelsmann een kwetsbare tegenstander. Geen club scoorde in de eerste zes speelrondes van het nieuwe Bundesliga-seizoen minder vaak dan Augsburg (vier goals). Augsburg verloor alle drie zijn thuiswedstrijden en kreeg in die duels in totaal acht goals tegen. Denk jij dat de doelpuntenmachine van Bayern weer op stoom komt? De quotering voor een zege van de bezoekers met minstens drie goals verschil is 2.00.

Barcelona – Elche
In maar liefst de laatste tien competitiewedstrijden van Elche maakte de tegenstander het eerste doelpunt. De degradatiekandidaat pakte dit seizoen nog maar één punt en kreeg in de eerste vijf speelrondes gemiddeld 2,6 goals tegen. Barça heeft juist het sterkste doelsaldo in La Liga, met vijftien goals voor en slechts één tegen. De grote man bij de Catalanen is natuurlijk Robert Lewandowski. Met zes goals is de Poolse aanwinst al de topscorer in La Liga. De quotering voor minstens twee goals van Lewandowski tegen Elche is 2.40.

Tottenham Hotspur – Leicester City
Tottenham-supporters bewaren goede herinneringen aan de laatste duels van hun club met Leicester. Spurs won zijn laatste drie confrontaties met The Foxes en scoorde telkens minstens drie keer. Dat de Leicester-defensie ook nu wankel is, bleek wel in de laatste competitiewedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (5-2 nederlaag). Er mag veel verwacht worden van Harry Kane, die na Erling Haaland en Aleksandar Mitrovic op basis van Expected Goals tot nu toe de beste kansen heeft gekregen in de Premier League. De goalgetter scoorde in zijn carrière tegen geen club zo vaak als tegen Leicester (negentien goals in achttien duels). De odd voor een zege van Spurs in combinatie met een goal van Kane is via Bet Builder 2.23.

Geniet met extra spanning van de voetbaldag door mee te spelen bij Unibet! Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie, met een odd van 50.00 voor een zege van PSV op Feyenoord zondagmiddag.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's