Lestienne opgelucht na onderzoek: 'Geen relevante schade'

Reacties

De kuitblessure die Maxime Lestienne al enkele weken op de bank houdt blijkt mee te vallen. Onderzoek wees geen ernstige schade aan. PSV stelt een aangepast trainingsschema op voor de Belgische aanvaller om hem zo snel mogelijk volledig fit te krijgen.

Lestienne opgelucht na onderzoek: 'Geen relevante schade'

In de uitwedstrijd tegen CSKA Moskou verscheen Lestienne eind september voor het laatst aan de aftrap. Ondanks twee goals van de flankspeler ging PSV in het Champions League-duel met 3-2 onderuit. Door trieste familieomstandigheden was Lestienne vervolgens lange tijd afwezig.

Lestienne maakte zijn rentree als invaller tegen PEC Zwolle (3-2 zege), de laatste tegenstander voor de winterstop. Hij hield het de zeventien minuten die hem waren gegund vol, maar keerde na dat duel met kuitklachten terug in de ziekenboeg. Daardoor miste hij de wedstrijden tegen Feyenoord (2-0 winst) en FC Twente (4-2 overwinning). Dit seizoen staat de teller voor de 23-jarige aanvaller op acht competitiewedstrijden, waarin hij één keer het net vond en vijf assists verzorgde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.