Lens wordt herenigd met Advocaat bij Fenerbahçe

Reacties

Jeremain Lens maakt zich op om Sunderland te verruilen voor Fenerbahçe. De 28-jarige aanvaller gaat als huurling aan de slag bij de club van Dick Advocaat.

Lens wordt herenigd met Advocaat bij Fenerbahçe

De overgang is nog niet helemaal rond. Lens moet onder andere nog de medische keuring doorstaan. 'Ik hoop dat alles soepel gaat en ik een speler van Fenerbahçe word', zei de aanvaller op de site van zijn nieuwe club.

Voor Lens is het een hernieuwde samenwerking met Advocaat. De twee werkten eerder in Nederland samen bij AZ en PSV. Na zijn periode in Eindhoven speelde de 31-voudig international twee seizoenen bij Dinamo Kiev.

Als hoofdtrainer van Sunderland haalde Advocaat hem in de zomer van 2015 weg uit Oekraïne. In Engeland kwam Lens vorig seizoen tot twintig Premier League-duels, maar hij moet inmiddels genoegen nemen met een rol op het tweede plan.

Lens wordt bij Fenerbahçe ploeggenoot van Gregory van der Wiel en Robin van Persie. Van der Wiel kwam deze zomer over van Paris Saint-Germain en Van Persie streek in 2015 neer in Istanbul.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.