Legendes Marcelo en Joaquín eren elkaar op emotionele avond in Bernabéu

Reacties
Legendes Marcelo en Joaquín eren elkaar op emotionele avond in Bernabéu
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zonder op het scherpst van de snede te spelen, sloten Real Madrid en Real Betis vrijdagavond hun reguliere competitie af. In het slotduel van La Liga bleef het bij een gelijkspel. De aandacht ging vooral uit naar routiniers Joaquín en Marcelo.

Real Madrid
Real Madrid
0 - 0
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla

Marcelo nam in Bernabéu afscheid van het publiek dat hij vijftien jaar lang gediend had. De Braziliaan vertrekt na de Champions League-finale bij De Koninklijke. Het leverde hem een staande ovatie op van de achterban, maar ook van zijn collega's.

Ondertussen bereikte de veertigjarige Joaquín nog een mijlpaal. De routinier speelde in Madrid zijn zeshonderdste wedstrijd in de competitie. Vooraf verzorgden beide ploegen voor elkaar als landskampioen en bekerwinnaar al een erehaag. Na afloop droop het wederzijds respect tussen Joaquín en Marcelo er af. Het leverde een innige omhelzing op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.