'Leboeuf bouwt af bij Al Sadd in Qatar'

Frank Leboeuf tekent binnenkort een contract voor één jaar bij de club waar Romário zonder succes drie maanden onder contract staat, Al Sadd in Qatar. Althans, dat beweert de Franse verdediger op www.sports.fr. In de Franse sportkrant L'Equipe ontkent Mohammed Salem Al-Aali, voorzitter van Al Sadd, dat echter met klem.

'Leboeuf bouwt af bij Al Sadd in Qatar'

'Ik heb een beslissing genomen over mijn toekomst. Ik ga een contract voor één jaar tekenen bij Al Sadd, een club uit Qatar', aldus Leboeuf. 'Ik ga erheen om alle details te regelen.' Al-Aali bekende dat Leboeuf naar Qatar komt, maar dan alleen om de bekerfinale bij te wonen. 'Er zijn absoluut geen onderhandelingen met Leboeuf gaande', aldus de preses van Al Sadd.

Leboeuf gaat in ieder geval niet verder bij Olympique Marseille, zijn huidige werkgever. 'Op fysiek en mentaal niveau voel ik me niet meer in staat om in Frankrijk dat te leveren wat nodig is op dit niveau. Maar mijn liefde voor het spelen in het buitenland en het aangaan van een nieuw avontuur heeft me doen besluiten mijn afscheid nog even uit te stellen', aldus de 35-jarige ex-Europees- en wereldkampioen.

Bekijk hier al onze video's