Lazio overweegt 'overloper' De Vrij links te laten liggen

Reacties

De kans is groot dat Stefan de Vrij zondag niet in actie komt in de allesbepalende wedstrijd van Lazio tegen Internazionale. Dat heeft trainer Simone Inzaghi laten weten.

Lazio overweegt 'overloper' De Vrij links te laten liggen

Hoewel de clubs het nog niet bevestigd hebben, is het duidelijk dat De Vrij na dit seizoen transfervrij vertrekt naar Internazionale. De Oranje-international weigerde zijn contract te verlengen bij Lazio en gaat nu een lucratief avontuur aan bij de concurrent. Om die reden lijkt Inzaghi ervoor te kiezen om De Vrij aan de kant te houden.

'Ik weet nog niet of hij gaat spelen. Ik zal hem deze week bekijken op de training, maar Luiz Felipe is zondag ook weer beschikbaar. Dat is zeer belangrijk voor ons en bovendien heb ik nog meer topverdedigers tot mijn beschikking. Nog los van de zaken die spelen, is De Vrij niet in topconditie', aldus Inzaghi.

Lazio en Inter strijden in een rechtstreeks duel in Rome om Champions League-voetbal. In Italië plaatsen de eerste vier zich rechtstreeks voor het miljardenbal. Momenteel staat Lazio vierde met drie punten meer dan Inter, maar als de Milanezen zondag winnen plaatsen zij zich voor de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.