Lazio houdt Sampdoria van zich af door late zege in subtopper

Reacties

Sampdoria heeft zondagavond tegen Lazio in de absolute slotfase een nederlaag moeten incasseren. De ploeg van Stefan de Vrij leek op bezoek bij de rechtstreekse concurrent ten onder te gaan, maar draaide het duel in de slotfase om: 1-2.

Lazio houdt Sampdoria van zich af door late zege in subtopper

Beide subtoppers in de Serie A gingen met 0-0 rusten, maar na de pauze leek de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe te trekken. Nadat een voorzet de zestien in werd geslingerd, verloor De Vrij zijn kopduel. De bal kwam daardoor bij Duván Zapata, die simpel raak schoot. Tien minuten voor tijd tekende Sergej Milinkovic-Savic echter voor de 1-1, in de extra tijd leidde de Serviër met een fraai passje ook de rommelige winnende goal van Felipe Caicedo in.

Door die late driepunter blijven De Vrij en zijn ploeggenoten vijfde in de Serie A. Nummer zes Sampdoria - dat voor het eerst dit seizoen punten liet liggen in eigen huis - had bij een zege op gelijke hoogte kunnen komen, nu is het gat zes punten. Lazio heeft twee punten minder dan aartsrivaal AS Roma, en respectievelijk vijf, zes en zeven punten minder dan Juventus, Napoli en Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.