Lazio-aanvoerder De Vrij vraagt geduld na transfergeruchten

Reacties

Stefan de Vrij heeft donderdag zijn eerste duel als aanvoerder van Lazio winnend afgesloten. De verdediger kon na afloop weinig melden over een nieuw contract.

Lazio-aanvoerder De Vrij vraagt geduld na transfergeruchten

In extremis werd het debuut van De Vrij als aanvoerder een succes. De late treffer in het Europa League-duel met OGC Nice (1-0) was geen verrassing voor de verdediger. 'We geloven altijd in een goede afloop. Dat was ook het geval vanavond. De wedstrijd stevende af op een doelpuntloos gelijkspel, maar we bleven geloven in die ene treffer', zei hij tegen Sky Italia.

Door de eigen goal van Nice-verdediger Maxime Le Marchand won Lazio. 'Het was een grote eer om de aanvoerdersband te dragen voor Lazio, een club waar ik zeer gelukkig ben', aldus De Vrij, die weinig losliet over zijn toekomst bij Lazio. Vanwege zijn in 2018 aflopende verbintenis wordt hij in verband gebracht met een transfer naar Juventus.

'Het is nog hetzelfde verhaal. We zijn in gesprek over een contract en ik kan er verder niets over zeggen. Jullie moeten nog wat geduld hebben', aldus De Vrij. 'We doen het nu goed en moeten proberen deze weg te vervolgen. Natuurlijk is de ambitie van de club belangrijk voor mijn beslissing.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.