Laudrup ziet Swansea beste wedstrijd sinds jaren spelen

Michael Laudrup zag Swansea City woensdagavond de beste wedstrijd sinds jaren spelen. Het elftal van de Deense trainer zette tijdens de 3-1 zege op seizoenrevelatie West Bromwich Albion volgens de Deense oefenmeester een perfecte prestatie neer.

'Het was de beste wedstrijd die ik de afgelopen seizoenen heb gezien', aldus Laudrup, die enorm genoot van zijn ploeg toen die al in de eerste helft uitliep naar de 3-1 voorsprong. 'Het gebeurt niet vaak dat je als manager achterover kan gaan zitten en plezier kan beleven aan het spel van je team.'

'Zoals in elke wedstrijd zijn er wel momenten waarin er dingen zijn die je moet verbeteren, maar de eerste 45 minuten waren uitstekend. Alle elf spelers deden mee aan ons one-two-touch- voetbal. Het was echt heel goed', vervolgt Laudrup zijn lofzang.

'Dit was echt een van de weinige keren dat ik achterover kon gaan zitten. Iedereen liet zien waar we toe in staat zijn als we op ons best spelen. Het was geweldig om te zien', besloot Laudrup, die met Swansea op een achtste plaats staat met twintig punten.

Dat Swansea zo goed speelde, lijkt slecht nieuws voor de Nederlandse enclave. Jonathan de Guzman en Kemy Agustien hadden immers slechts een bijrol als invaller toen de eindstand al lang en breed was bepaald. Dwight Tiendalli kwam niet van de bank af, terwijl doelman Michel Vorm door een blessure ontbrak.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.