Laporta sluit deal van 'tachtig miljoen euro' met Manchester City uit

Reacties

Barcelona is niet van plan om tachtig miljoen euro uit te trekken voor Bernardo Silva, zo verzekert voorzitter Joan Laporta. Met name in de afgelopen transferperiode werd de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten in verband gebracht met Barcelona.

Laporta sluit deal van 'tachtig miljoen euro' met Manchester City uit
© Pro Shots

Barcelona was in de zomer niet de enige club met interesse. In augustus meldde AS dat Paris Saint-Germain een bod van tachtig miljoen euro had uitgebracht op die Portugees. Dat is te veel geld, vindt Laporta. 'We gaan niet tachtig miljoen euro betalen voor Bernardo Silva', laat hij weten in een interview met Cadena SER.

Ook een van de ploeggenoten van Silva wordt in de gaten gehouden door de Europese top. Is de komst van Erling Haaland realistisch voor Barcelona? 'We zullen we zien hoe hij het doet bij Manchester City. Wij hebben Robert Lewandowski, die het momenteel erg goed doet.' Laporta wil desgevraagd geen keuze maken tussen Haaland of Kylian Mbappé. 'Ik ga voor Dembélé en Lewandowski', antwoordt hij gevat.

© Pro Shots

Laporta kan ook weinig kwijt over een mogelijke terugkeer van Lionel Messi in Camp Nou. Sinds zijn vertrek in 2021 steekt dat gerucht geregeld de kop op. 'Op dit moment is hij een speler van PSG en heb ik het liever niet over hem. Wij richten ons op Barça. Leo zal altijd deel uitmaken van deze club en we hadden graag gezien dat hij op een andere manier was vertrokken.'

Volgens Laporta heeft Barcelona op dit moment al een goede selectie. Grote winterse aankopen verwacht hij dan ook niet. 'Er zal niets gebeuren, tenzij een onverwachte kans zich voordoet. We hebben in de zomer het noodzakelijke werk verricht en de trainer is daarover te spreken. Ons team is in staat om dit seizoen prijzen te pakken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.