Laporta kondigt nóg meer transferactie van Barcelona aan

Reacties

Barcelona heeft met de komst van Robert Lewandowski (50 miljoen euro) en Raphinha (minimaal 55 miljoen euro) al flink geïnvesteerd in zijn selectie, maar het gevonden geldpotje is blijkbaar nog steeds niet leeg. Voorzitter Joan Laporta belooft nog meer versterkingen voor de Spaanse topclub.

Laporta kondigt nóg meer transferactie van Barcelona aan
© Pro Shots

Barcelona kampt volgens de officiële cijfers met financiële problemen, maar daar is deze zomer werkelijk niets van te merken. Nu de voorhoede is versterkt, wil Laporta de achterhoede gaan aanpakken. De pijlen schijnen daarbij op Jules Koundé van Sevilla te zijn gericht.

Laporta bevestigde de transferplannen van Barcelona in gesprek met Marca. 'Het is nu tijd om aan onze verdediging te werken', zei de voorzitter. 'Xavi heeft ons gewezen op een paar spelers en ik hoop dat we de Catalanen nog wat meer plezier kunnen geven. We hebben geconcurreerd met clubs als Paris Saint-Germain en Chelsea om Robert Lewandowski vast te leggen en hij wilde graag hierheen komen. Ik denk dat Mateu Alemany en Jordi Cruijff het deze zomer erg goed doen.'

Barcelona haalde tot dusver vier nieuwe spelers binnen. Naast Lewandowski en Raphinha zijn dat verdediger Andreas Christensen en middenvelder Franck Kessié. Zij konden transfervrij binnengehaald worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.