Laporta blijft cryptisch over toekomst Koeman

Reacties

Barça-president Joan Laporta blijft de gemoederen maar bezig houden met weinig zeggende updates over trainer Ronald Koeman. De nieuwe preses maakte zich al niet populair bij het management van Koeman en bleef vaag over de gesprekken tussen de clubleiding en de trainer. Het lijkt de goede kant op te gaan voor Koeman, toch hakt Laporta nog geen knopen door.

Laporta blijft cryptisch over toekomst Koeman
© Pro Shots

Er is nog steeds weinig duidelijk over de toekomst van Koeman in Camp Nou, waar de Nederlandse coach een contract tot medio 2022 heeft. Er zijn inmiddels enkele gesprekken tussen Laporta en Koeman geweest, maar uitsluitsel over volgend seizoen heeft dat niet opgeleverd.

Voor het managementbureau van Koeman was de maat vorige week vol. Op social media verwees het management van Koeman naar de bizarre gang van zaken. 'Stel je voor: ik wil met je trouwen, maar ik heb twijfels. Geef me twee weken om een betere partner te vinden. Als ik niet de juiste persoon kan vinden, gaan we meteen trouwen!'

Laporta heeft tijdens de presentatie van nieuweling Eric García een nieuwe update gegeven over Koeman. 'Op dit moment zie ik Koeman eerder blijven dan vertrekken. De gesprekken verlopen erg goed.' Het komt over als positief nieuws voor Koeman, maar een definitief besluit is nog niet gemaakt. 'We zijn nog in gesprek, ik voel me er erg prettig bij. Er zijn enkele aantekeningen waar ik meer helderheid over wil krijgen. Het resultaat van deze gesprekken zal ons naar een oplossing leiden.'

Tussen de gesprekken met Koeman door is Laporta aan het bouwen aan het Barça van volgend seizoen. De club haalde twee spelers transfervrij binnen: Sergio Agüero en Eric García werden transfervrij overgenomen van Manchester City. Barça zou ook bezig zijn met Georginio Wijnaldum en Memphis Depay.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.