Barça-aanwinst Agüero: 'Dit is een stap vooruit in mijn carrière, natuurlijk'

Reacties

Sergio Agüero heeft zijn eerste (korte) interview als speler van Barcelona gegeven. Daarin werd al direct duidelijk dat de Argentijnse aanvaller (die overkomt van Manchester City) bijzonder veel zin heeft in zijn nieuwe avontuur.

Barça-aanwinst Agüero: 'Dit is een stap vooruit in mijn carrière, natuurlijk'
© Pro Shots

Het hing al langer in de lucht, maar maandagmiddag werd het officieel: Agüero is vanaf volgend seizoen speler van Barcelona. Zo'n anderhalve dag nadat de 32-jarige Argentijn met Manchester City in de Champions League-finale geklopt werd door Chelsea, stond hij alweer met een brede grijns voor de camera van het Catalaanse clubkanaal.

'Iedereen weet dat Barça de beste club in de wereld is', zo begon hij. 'Daarom denk ik dat het een geweldige beslissing is geweest om hiernaartoe te komen. Of dit een stap voorwaarts is in mijn carrière? Uiteraard.' Wat zijn doelen zijn? 'Uiteraard het team helpen. Als het elftal goed draait, dan ben ik individueel ook blij. Hopelijk gaan de fans van me genieten. Ik ben heel blij, hopelijk kan ik dit team helpen en bijdragen aan het winnen van prijzen', zo sloot hij af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.