Lang reageert op juiste manier bij Club Brugge: 'Een half uur voetbalgenot'

Reacties

Noa Lang heeft zich woensdagavond weer in positieve zin laten gelden bij Club Brugge. De 23-jarige aanvaller zorgde als invaller voor de juiste impuls in het thuisduel met Sint-Truiden.

Lang reageert op juiste manier bij Club Brugge: 'Een half uur voetbalgenot'
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
3 - 0
Sint-Truiden
Sint-Truiden

Trainer Carl Hoefkens liet Lang afgelopen weekend nog buiten de selectie voor de klassieker tegen Anderlecht. Als uitleg gaf Hoekens dat de Oranje-international moeite had met zijn nieuwe rol bij Club Brugge. Mede door een enkelblessure is de smaakmaker van de afgelopen jaren niet zeker van een basisplaats.

Tegen Sint-Truiden solliciteerde Lang met een prima invalbeurt naar meer speeltijd. Vlak na zijn entree maakte Roman Yaremchuk uit een gevoelvolle pass van de ex-Ajacied de 2-0. En in de 3-0 van Andreas Skov Olsen, die scoorde op aangeven van linksback Bjorn Meijer, had Lang enkele minuten later een aandeel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens Het Laatste Nieuws zorgde Lang met zijn inbreng toch nog voor een 'half uur voetbalgenot'. 'Hij reageerde op de juiste manier.' Het kon op waardering rekenen van de fans én van trainer Hoefkens. 'Ik ben blij met de manier waarop mijn invallers het veld inkwamen. Ze brachten schwung en intensiteit - dat wil je als trainer zien.'

Hoefkens was ook blij dat Yaremchuk dankzij het uitstekende voorwerk van Lang weer eens scoorde. 'Weet je waarom ik tevreden ben met die goal? Ik zie dat Roman er alles aan doet om de ploeg te helpen. Het is een topprof, die zich ondanks zijn moeilijke situatie goed beweegt in de groep. Dan hoop je dat Roman een goaltje mag meepikken.'

Momenteel heeft de trainer van Club Brugge dan ook geen reden tot klagen. 'Op dit moment ben ik zeer tevreden met iedereen in mijn selectie. We zitten waar we moeten zitten.' Ook Lang kan zijn coach dus weer bekoren. Goed nieuws voor de aanvaller, die zich de komende maand in de kijker wil spelen bij bondscoach Louis van Gaal voor het WK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.