'Lampard kan Rangers niet overtuigen: streep door komst Engelsman'

Reacties

Frank Lampard gaat tóch niet aan de slag in Schotland. De clubloze manager leek op weg naar Rangers FC, maar door zijn naam kan een streep. De topclub ziet een samenwerking namelijk niet zitten.

'Lampard kan Rangers niet overtuigen: streep door komst Engelsman'
© Pro Shots
Saint Mirren
Saint Mirren
0 - 3
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Volgens Sky Sports heeft Rangers het Chelsea-icoon van de shortlist gehaald. Eerder deze week kwam via The Telegraph naar buiten dat de Engelsman zijn zinnen had gezet op een dienstverband in Glasgow, maar daar komt niets van terecht. In een aantal sollicitatiegesprekken zou Lampard te weinig indruk op de clubleiding gemaakt hebben.

Sinds het ontslag van Michael Beale is Rangers op zoek naar een nieuwe manager. Beale volgde afgelopen seizoen de eveneens de wacht aangezegde Giovanni van Bronckhorst op. Volgens Sky zal op korte termijn een nieuwe hoofdtrainer gepresenteerd worden.

Het Britse medium meldt dat Yokohama Marinos-trainer Kevin Muscat een belangrijke kandidaat is, terwijl ook voormalig Club Brugge-oefenmeester Philippe Clement in de running is. Ook de afgelopen zomer bij Ajax genoemde Kjetil Knutsen zou interesse van Rangers genieten.

Premiership

Stand Premiership 2023/2024

Schotland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Celtic
33
24
6
3
80-26
+54
78
2
Glasgow Rangers
33
24
3
6
72-23
+49
75
3
Heart of Midlothian
33
19
5
9
46-34
+12
62
* Actueel tot en met 6 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Premiership
Meer over Premiership
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.