Lamkel Zé doet weer van zich spreken met opvallende actie na duikeling Derijck

Reacties
Lamkel Zé doet weer van zich spreken met opvallende actie na duikeling Derijck
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Didier Lamkel Zé deed zaterdag weer eens op een opvallende manier van zich spreken. De recalcitrante Kameroener kwam voor KV Kortrijk in actie tegen Zulte Waregem en kon het vlak voor tijd niet bevatten dat scheidsrechter Bert Put geen strafschop toekende.

Bij een actie van Lamkel Zé ging Timothy Derijck (ex-speler van onder andere Feyenoord en PSV) in het strafschopgebied onderuit en viel daarbij op de bal. Lamkel Zé was direct overtuigd van een handsbal en nog voordat Put een oordeel kon vellen over de situatie stond de middenvelder van Kortrijk al met de bal in zijn hand voor de arbiter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Scheidsrechter Put kon de interventie van Lamkel Zé niet waarderen en gaf hem geel. De bal ging daarna ook niet meer op de stip. Kortrijk en Lamkel Zé gingen met 1-3 onderuit in eigen huis. Een minuut voor de opvallende actie van de voormalig speler van onder andere Antwerp FC scoorden de bezoekers via Zinho Gano uit een penalty.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.