Lallana en Klopp langer samen dankzij lucratief contract

Reacties

Adam Lallana heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe, sterk verbeterde verbintenis bij Liverpool. De 28-jarige Engelsman beleeft een ijzersterk seizoen onder de vleugels van manager Jürgen Klopp.

Lallana en Klopp langer samen dankzij lucratief contract

Liverpool bracht woensdagmiddag naar buiten dat de middenvelder annex aanvaller zijn toekomst heeft verbonden aan The Reds. De BBC meldt dat het om een contract tot medio 2020 gaat, met een optie op nog een jaar. De vorige verbintenis van Lallana bij Liverpool liep een jaar eerder af. Naast het verlengen wordt het contract van de Engelsman ook stevig opgewaardeerd. Lallana, die in de zomer van 2014 overkwam van Southampton, gaat een kleine 130.000 pond per week opstrijken.

'Ik ben zeer trots en vereerd door het vertrouwen van de club en de manager in het bijzonder', vertelt Lallana op de clubsite. Met zijn loopvermogen en werklust in combinatie met techniek en creativiteit is de Engelsman één van de belangrijke pijlers in de selectie van Klopp. Onder de Duitser is de 28-jarige linkspoot dit seizoen in de Premier League al goed voor zeven treffers en even zoveel assists, waarmee hij nu al een stuk productiever is dan in het gehele vorige seizoen.

'We hebben een briljante selectie met spelers die alleen nog maar beter zullen worden en we hebben een manager van wereldklasse', verklaart Lallana zijn keuze.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.