Kwakman hoort nog wat NAC Breda met hem van plan is

Kees Kwakman vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij zijn vroegere club NAC Breda. Binnenkort gaat de Noord-Hollander in gesprek met de Brabanders. De 29-jarige centrale verdediger heeft een aflopend contract bij FC Groningen.

Kwakman hoort nog wat NAC Breda met hem van plan is

'Het klopt dat we met elkaar gaan praten', bevestigt Kwakman. 'Er zijn de laatste weken al wat contacten geweest tussen mijn zaakwaarnemer en NAC. Binnenkort wil ik zelf horen wat ze in Breda eventueel met me van plan zijn.'

Bij NAC wordt rekening gehouden met het vertrek van Kees Luijckx, die dit seizoen een vaste waarde is centraal achterin. Voor de verdediger is belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland.

Naast NAC hebben meer clubs interesse in Kwakman. De verdediger, die tussen 2007 en 2010 al speelde in Breda, weet ook nog niet of hij in aanmerking komt voor een langer verblijf bij FC Groningen.

'De clubleiding heeft mij letterlijk gezegd dat er eerst duidelijkheid moet komen over de nieuwe trainer. En wat financieel de mogelijkheden zijn komend seizoen. Pas daarna hoor ik wat de plannen met mij zijn.' (Dennis van Bergen) Deze week komt Kwakman uitgebreid aan het woord in de nieuwe Voetbal International, die vanaf woensdag te koop is.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen