Kuijt gaat stage lopen en afbouwen bij Quick Boys

Reacties

Dirk Kuijt keert terug bij Quick Boys. De 36-jarige Katwijker gaat stage lopen bij het eerste elftal voor zijn trainersdiploma. Ook gaat de oud-international meetrainen om af te bouwen bij de Derde Divisie-club.

Kuijt gaat stage lopen en afbouwen bij Quick Boys

Kuijt gaat voor zijn UEFA A-licentie en gaat in Katwijk de cursus doorlopen. Bovendien is hij aanwezig bij trainingen en wedstrijden van Quick Boys en gaat hij lessen volgen bij de KNVB. Het is niet de bedoeling dat Kuijt wedstrijden gaat spelen in het eerste elftal van de Katwijkers, zo bevestigt technisch manager Gert Aandewiel bij Voetbal in de Bollenstreek. Momenteel is de ex-Feyenoorder nog op vakantie.

Hiermee keert de voormalig aanvaller terug naar zijn roots. In 1998 verruilde Kuijt Quick Boys voor FC Utrecht. Vijf jaar later maakte hij furore in De Kuip. Vervolgens speelde hij in het buitenland voor Liverpool en Fenerbahçe. Twee jaar geleden keerde hij terug in Rotterdam-Zuid en kroonde hij zich afgelopen seizoen tot kampioen van Nederland.

Nu zijn loopbaan voorbij is, gaat Kuijt zich ook richten op het verkrijgen van een functie binnen de technische staf van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel zei daarover onlangs het volgende op de clubwebsite: 'Ik ga Dirk opleiden en kan me zomaar voorstellen dat hij mij op termijn opvolgt.'

Kuijt: 'Dringt nog niet tot me door dat ik gestopt ben'

Kuijt: 'Dringt nog niet tot me door dat ik gestopt ben'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.