Kuijt begroet huurling van PEC Zwolle als vierde winteraanwinst

Reacties

Dean Huiberts (23) maakt het seizoen af bij Beerschot, de Antwerpse club waar Dirk Kuijt sinds kort de hoofdtrainer is. Huiberts komt op huurbasis over van PEC Zwolle, waar hij niet veel aan spelen toekomt.

Kuijt begroet huurling van PEC Zwolle als vierde winteraanwinst
© Pro Shots

Dat is ook de reden dat Huiberts, afkomstig uit Kampen, tijdelijk elders gaat voetballen. Dat legt Mark Coonen, technisch directeur van de club, uit op de website. 'Voor Dean is het op zijn leeftijd belangrijk dat hij speelminuten maakt. In Zwolle heeft hij momenteel te weinig uitzicht hierop, waardoor we samen hebben gekeken naar een tijdelijke oplossing. Die is met Beerschot nu gevonden. Ik wens Dean veel succes de tweede seizoenshelft!'

Voor de Kielse Ratten is Huiberts de vierde winterse aanwinst, na Mike van Beijnen, Cheikh Thiam en Sekou Diawara. Volgens de Gazet van Antwerpen is de club nog druk doende om Kuijt van een sterkere selectie te voorzien. D'Margio Wright-Phillips, de zoon van Shaun Wright-Phillips en de kleinzoon van Ian Wright, zou worden overgenomen van Stoke City. Beerschot is, op iets meer dan de helft van het seizoen, koploper in de Challenger Pro League. De twee bovenste ploegen promoveren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Beerschot VA
Meer over Beerschot VA
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer Tweede Divisie
Meer over Tweede Divisie
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Huiberts
Meer over D. Huiberts
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.