Kudus verzint eigen afkorting in opmerkelijke tweet

Reacties

Zelfverzekerdheid kan Mohammed Kudus niet ontzegd worden. Daags na zijn dubbelslag voor Ghana tegen Zuid-Korea laat de aanvaller van Ajax van zich horen met een bijzondere tweet, waarin hij zichzelf 'de Zoon van het Licht' noemt en een afkorting bedenkt waar zijn achternaam voor staat.

Kudus verzint eigen afkorting in opmerkelijke tweet
© Pro Shots
Zuid-Korea
Zuid-Korea
2 - 3
Ghana
Ghana

'De warmte van het licht is Grote Energie', schrijft Kudus. 'Je kunt het licht niet begraven. Het spelen op een WK is een nieuwe droom die is uitgekomen. Ik ben de Zoon van het Licht. Mijn reis is KUDUS. Ik ben Kingly-Uplifting-Dauntless-Undermined-Stars', schrijft Kudus. Vrij vertaald beschrijft hij zichzelf dus als een koninklijk figuur die de onbevreesde sterren van Ghana omhoogstuwt.

Aan zelfvertrouwen lijkt geen gebrek bij Kudus. Vorige week zei hij volgens The Guardian al dat hij geen slechtere speler is dan Neymar, maar dat Neymar simpelweg bekender is. Kudus noemde die uitspraak echter 'fake news' en vroeg zich af welke 'agenda' de krant erop nahoudt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep H Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Portugal
3
2
0
1
6-4
+2
6
2
Zuid-Korea
3
1
1
1
4-4
0
4
3
Uruguay
3
1
1
1
2-2
0
4
4
Ghana
3
1
0
2
5-7
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.