Kroket komt Kramer duur te staan: Feyenoord deelt dubbele straf uit

Reacties

Feyenoord heeft Michiel Kramer gestraft met een boete en door hem buiten de wedstrijdselectie te laten voor het duel met Roda JC Kerkrade. De spits ging donderdagavond in de rust van het bekerduel met Heracles Almelo in de fout door een broodje kroket te eten.

Kroket komt Kramer duur te staan: Feyenoord deelt dubbele straf uit

Trainer Giovanni van Bronckhorst was daarover na afloop van de wedstrijd ontstemd en kondigde aan dat er vrijdagochtend een gesprek met Kramer zou volgen. Uit dat gesprek zijn de eerdergenoemde straffen voortgevloeid. Kramer zal vrijdag en zaterdag niet meetrainen met de Feyenoord-selectie, die zich gaat voorbereiden op de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop (zondag, 16.45 uur).

Technisch directeur Martin van Geel geeft op de clubsite een toelichting: 'Deze actie van Michiel is onprofessioneel en wat ons betreft ontoelaatbaar. Dit gedrag past niet binnen het topsportklimaat dat wij bij Feyenoord hebben en binnen de voorbeeldfunctie die onze spelers hebben.'

Kramer moest het lang doen met een reserverol achter spits Nicolai Jørgensen en werd in de meest recente wedstrijden tegen Sparta Rotterdam (0-7 zege) en Heracles (3-1 zege) gepasseerd ten faveure van Dylan Vente.

'Het lijkt definitief klaar tussen Kramer en Feyenoord'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.