Kroatische club scout via Facebook: 'Word anders dan anderen!'

Reacties
Kroatische club scout via Facebook: 'Word anders dan anderen!'
© Facebook NK Rudeš
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een uitgebreid scoutingsapparaat? Daar wagen ze zich bij NK Rudeš niet aan. Op zoek naar versterkingen slaat de nummer twee van de 2. HNL, het tweede niveau van Kroatië, een heel andere weg in.

Rudeš kwam tussen 2017 en 2019 uit in de hoogste Kroatische afdeling, maar speelt volgend seizoen voor het vierde jaar op rij op het tweede niveau. In de jacht op een rentree in de koningsklasse heeft de club de hulp van Facebook ingeschakeld. 'Onze ambitie voor het seizoen 2022/23 is duidelijk: terugkeren bij de tien beste clubs van Kroatië!', schrijft Rudeš.

'Twee jaar op rij waren we dicht bij dat doel, maar volgend seizoen moet het gebeuren. Als je ambitie hebt en actief bent in de 1. HNL, de 2. HNL of in het buitenland, neem dan contact met ons op en word anders dan anderen!', sluit Rudeš de post af. De contactgegevens van technisch directeur Ilija Badovinac zijn bovendien bijgevoegd. Ga jij een belletje wagen?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.