Kritiek Ten Hag weerlegd: 'Je kunt de technologie niet de schuld geven'

Reacties

De VAR zat Manchester United zondag dwars op bezoek bij Arsenal. Volgens Erik ten Hag had het doelpunt van Alejandro Garnacho niet afgekeurd mogen worden. Onzin, vindt Mike Dean.

Kritiek Ten Hag weerlegd: 'Je kunt de technologie niet de schuld geven'
Arsenal
Arsenal
3 - 1
Manchester United
Manchester United

Garnacho dacht United vlak voor tijd op voorsprong te schieten in het Emirates Stadium, maar na het bestuderen van de beelden ging er een streep door het doelpunt van de Argentijn. 'Er was geen sprake van buitenspel. Het was de verkeerde hoek', vond Ten Hag, die United in de extra tijd met 3-1 onderuit zag gaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dean was een andere mening toegedaan. De voormalig scheidsrechter gaf bij Sky Sports toe dat het een close call was. 'Als ze lijnen gaan trekken, kun je de technologie niet de schuld geven. De lijnen waren op een correcte manier getrokken, dat doen ze niet fout. Hij stond met zijn schouder buitenspel en daarom werd het doelpunt afgekeurd. Ik kan me vinden in de beslissing.'

Door de nederlaag bij Arsenal bleef United steken op zes punten uit vier wedstrijden. Daarmee bezet de Champions League-deelnemer voorlopig de elfde plaats in de Prem League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.