Kritiek op Rekik na ongelukkige rentree

Reacties

Karim Rekik heeft een povere indruk achtergelaten bij zijn rentree voor Hertha BSC, in het oefenduel met Fortuna Düsseldorf op zondag. Trainer Pál Dárdai windt er geen doekjes om.

Kritiek op Rekik na ongelukkige rentree

In aanloop naar de hervatting van de Bundesliga verloor Hertha met 1-3 in het vriendschappelijke toernooi om de Telekom Cup. Rekik kampte sinds half november met een hamstringblessure en veroorzaakte bij zijn rentree een strafschop.

Daarnaast was de 24-jarige verdediger behoorlijk slordig, constateerde Dárdai maandag tegenover Kicker. 'Karim heeft nog een lange weg te gaan, dat zag je gisteren. Hij moet erg hard werken, vooral aan zijn concentratie. Hij had veel momenten waarop hij niet gefocust was. Maar dat is normaal na zo'n lange afwezigheid. Hij moet de komende twee à drie weken echt sterker worden.'

Rekik was voor zijn blessure een vaste waarde in Berlijn. Dat geldt niet voor PSV-huurling Derrick Luckassen, die momenteel herstelt van een enkelblessure. Ook Javaîro Dilrosun is geblesseerd, aan zijn hamstring. Het drietal speelt zondag vermoedelijk niet in het competitieduel met 1. FC Nürnberg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.