Kovac legt zich neer bij felle kritiek van briesende Hoeness

Reacties

Het is maar de vraag of Niko Kovac na de Champions League-wedstrijd tegen Benfica nog op de bank zit bij Bayern München, maar de trainer gaat vechten voor zijn plek. Daarbij deelt hij de keiharde mening van voorzitter Uli Hoeness.

Kovac legt zich neer bij felle kritiek van briesende Hoeness

'Wat vandaag gebeurd is, is absoluut onacceptabel', zei Hoeness na het 3-3 gelijkspel van Bayern München tegen Fortuna Düsseldorf. Der Rekordmeister gaf zaterdag in de slotfase een 3-1 voorsprong weg. 'Het is gewoon de waarheid', verschuilt Kovac zich niet op het persmoment voor het duel met Benfica.

'Ik deel de mening van Hoeness', gaat Kovac verder. 'We krijgen de goals veel te makkelijk tegen. Je kunt een situatie een keer verkeerd beoordelen, maar dat mag niet zo vaak gebeuren. Met alle respect voor onze recente tegenstanders, we mogen niet zomaar punten verspelen.'

Duitse media legden het hoofd van Kovac al op het hakblok, maar daar wil de Kroaat niets van weten. 'Mensen die me kennen weten dat ik een vechter ben. Opgeven staat niet in mijn woordenboek. Wat er ook gebeurt, ik kijk altijd vooruit en ik ga een gevecht nooit uit de weg.'

Bayern München kan dinsdagavond tegen Benfica concurrent Ajax een handje helpen. Bij winst op AEK Athene zijn de Amsterdammers zeker van een plek in de knock-outfase van de Champions League, bij elk ander resultaat moet er gekeken worden naar Bayern München - Benfica.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
4
2
0
15-5
+10
14
2
Ajax
6
3
3
0
11-5
+6
12
3
Benfica
6
2
1
3
6-11
-5
7
4
AEK Athens
6
0
0
6
2-13
-11
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.