Koploper VVV-Venlo loopt averij op bij Jong FC Utrecht

Reacties

VVV-Venlo heeft maandagavond schade opgelopen in de jacht op het kampioenschap in de Jupiler League. In De Galgenwaard kwam de koploper niet langs Jong FC Utrecht: 0-0.

Koploper VVV-Venlo loopt averij op bij Jong FC Utrecht

Hoofdtrainer Maurice Steijn ontbrak wegens ziekte in Utrecht. Daardoor werden de honneurs waargenomen door assistent-trainer Jay Driessen, die zag dat VVV moeite had met de nummer achttien van de competitie.

De vroege kopkans voor Roel Janssen was nog hoopgevend. Daarop volgde voor rust alleen nog een grote kans voor Nils Röseler. Dat leverde ondanks wild appelleren van zijn medespelers voor een goal geen voorsprong op. De bal werd volgens de arbitrage van de lijn gehaald.

Na de onderbreking wist Vito van Crooy, die even later zijn aftocht maakte na een harde botsing met doelman Thijmen Nijhuis, de mooiste aanval van de avond niet te bekronen. Hij schoot net over. In de slotfase miste Arsenal-huurling Gedion Zelalem als invaller nog een grote mogelijkheid op de winnende goal. Ralf Seuntjens scoorde nog wel, maar zijn kopgoal werd afgekeurd wegens buitenspel.

VVV-Venlo loopt weer één punt uit op Jong Ajax, dat met zes punten achterstand als enige club nog enigszins in de buurt van de koploper kan blijven. De voorsprong op FC Volendam en SC Cambuur, de eerste achtervolgers die kunnen promoveren, bedraagt veertien punten. VVV heeft nog liefst tien speelrondes om de langverwachte titel in de Jupiler League in de wacht te slepen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.