Koploper Jong Ajax met drie spelers in Elftal van de Week

Reacties

Jong Ajax regeert de Jupiler League. Tegen Almere City behielden de Amsterdammers hun ongeslagen status eenvoudig. Mateo Cassierra, Noussair Mazraoui en Deyovaisio Zeefuik waren de uitblinkers en verdienden een plek in het Elftal van de Week.

Koploper Jong Ajax met drie spelers in Elftal van de Week

De enige andere ongeslagen ploeg in de Jupiler League, FC Emmen, is met twee spelers vertegenwoordigd. De jongelingen Keziah Veendorp en Omran Haydary werden beloond voor hun optreden tegen Jong PSV. Haydary was ook vorige week al present bij de beste elf van de speelronde. Telstar levert met Rody de Boer en Mohammed Osman ook twee spelers. Mohamed Rayhi (NEC), Jordy Tutuarima (De Graafschap), Muhammed Mert (FC Den Bosch) en André Vidigal (Fortuna Sittard) completeren het elftal van speelronde 9.

Mateo Cassierra heeft dankzij zijn prima optreden tegen Almere City de leiding in het spelersklassement overgenomen van Telstar-spits Andrija Novakovich. Naast de Amerikaanse aanvaller staan er met Rody de Boer en Mohammed Osman nog twee spelers van het verrassend goed presterende Telstar hoog in het klassement. Carel Eiting is de tweede speler van Jong Ajax op plek vijf. Ook nummer twee Fortuna Sittard is met Perr Schuurs en Lisandro Semedo met twee spelers vertegenwoordigd in de toptien.

Klassement na negen speelronden  
1. Mateo Cassierra Jong Ajax7,00
2. Andrija NovakovichTelstar6,94
Rody de BoerTelstar6,94
4. Sonny StevensGo Ahead Eagles6,89
5. Mohammed OsmanTelstar6,83
Carel EitingJong Ajax6,83
7. Perr SchuursFortuna Sittard6,79
8. Hobie VerhulstFC Volendam6,78
Muhammed MertFC Den Bosch6,78
Arnaut GroeneveldNEC6,78
Lisandro SemedoFortuna Sittard6,78
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.