Kopenhagen nog niet klaar met Feyenoord na oefenduel

Reacties

Het laatste woord is nog niet gezegd over het vriendschappelijke duel van Feyenoord met FC Kopenhagen. De Deense club gaat de Rotterdamse wijzen op de niet nagekomen afspraken.

Kopenhagen nog niet klaar met Feyenoord na oefenduel
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 7
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen

Trainer Jess Thorup had na de 7-0 overwinning al zijn ongenoegen geuit over het Rotterdamse tegenstand. 'Dit was niet de wedstrijd waarop we hoopten en die we nodig hadden. Dit Feyenoord was kwalitatief niet zo sterk als we hadden afgesproken', klonk het uit de mond van de coach.

De zaak is na het laatste fluitsignaal nog niet afgedaan, zo stelt FC Kopenhagen op de clubwebsite. 'Er zijn enkele verplichtingen uit de overeenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen', aldus technisch directeur Peter Christiansen.

Het oefenduel voldeed volgens Kopenhagen vanwege de opstelling van Feyenoord niet aan de verwachtingen. 'We hebben zeker niet de afgesproken wedstrijd gekregen en we zullen Feyenoord natuurlijk wijzen op de gemaakte afspraken. We kunnen op dit moment nog niet uitgebreid ingaan op de consequenties', aldus Christiansen.

FC Kopenhagen heeft voor de start van de Deense competitie nog een één oefenduel om echt op de proef te worden gesteld. Zaterdag wacht Club Brugge als tegenstander.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.