Kongolo en Van der Heijden starten tegen gewijzigd United

Reacties

Terence Kongolo keert in de Europa League-wedstrijd (19.00 uur) tegen Manchester United terug in het basiselftal van Feyenoord. De 22-jarige verdediger neemt de plek in van Lucas Woudenberg. Jan-Arie van der Heijden blijft centraal achterin staan.

Kongolo en Van der Heijden starten tegen gewijzigd United

Afgelopen zondag moest de van een knieblessure herstelde Kongolo het tegen ADO Den Haag (3-1) nog stellen met een invalbeurt van twee minuten. Toen moest Woudenberg ook al naar de kant. Ditmaal moet de 22-jarige linksback plaatsnemen op de bank naast Giovanni van Bronckhorst.

De trainer van Feyenoord heeft verder geen verrassingen in petto voor de start van het Europese seizoen. Brad Jones staat onder de lat bij de bekerwinnaar, terwijl Rick Karsdorp en Eric Botteghin de achterhoede completeren tegen United.

Ook op de voorste zes posities zijn er geen wijzigingen. Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena zijn de controleurs op het middenveld, met voor hen aanvoerder Dirk Kuijt. Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra vormen opnieuw de voorhoede.

United
José Mourinho heeft zijn elftal ten opzichte van de Manchester Derby wel flink door elkaar geschud. Alleen doelman David de Gea, verdediger Eric Bailly en Paul Pogba behouden hun basisplaats. Memphis Depay en Timothy Fosu-Mensah zitten net als Zlatan Ibrahimovic op de bank. Daley Blind ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuijt, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Toornstra.
Opstelling Manchester United: De Gea; Darmian, Bailly, Smalling, Rojo; Schneiderlin, Herrera; Mata, Pogba, Martial; Rashford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.